HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.09.29. 18:55 építészke

Janicsák Veca az anyósülésen...

D. Tóth Kriszta autós kalandjai a népszerű énekesnővel folytatódtak, akit próbára vitt el nemrég a WMN magazin megálmodója. Kiderült, hogy Janicsák Vecának nagyon régen jelent meg stúdióalbuma, és ezzel is úgy van, mint a regényírással, hogy sosem tudja abbahagyni. A nővére segít neki abban, hogy a pénzügyeit kézben tarthassa, ő azóta van mellette, amióta berobbant az "X-Faktor"-ba. Bizonyos helyzetekben határozott, de nem igazán tudja meghúzni a határokat az életben, mert nagyon vágyik a szeretetre. 32 éves létére nagyon sok betegségen ment keresztül, amelynek alapja az elmúlt 10 éve volt - többek között, megromlott házassága párjával, illetve korábbi rossz kapcsolata édesapjával, amely mára már komfortossá vált. Édesanyja igazán csóró iparművész volt, aki nem tudta menedzselni önmagát, ezért neki is nehéz évei voltak gyerekként. Nemcsak édesanyjának, hanem nagymamájának is kivették a méhét korábban, így ez a betegség "családi örökségnek" is tekinthető. Kislányával való terhessége alatt olyan mértékű stressz érte, amely egy mióma kialakulásához vezetett, miközben boldogan nyilatkozott mindenkinek a babavárásról akkoriban. A tavaly nyár borzasztóan nehéz volt neki a műtét miatt, miközben rájött, hogy nem akar mindenkinek megfelelni, mert úgysem tud. Nagyon összetett személyiségnek gondolja magát, aki szereti a harcművészetet és a nőiesebb sportokat is. Visszanézve kislánynak látja 10 évvel ezelőtti önmagát az "X-Faktor"-ban, akinek az volt a legfontosabb, hogy szeressék. Kislánya egy fantasztikus kis emberi lény, még nem iskolás, előkészítőre jár, idén lesz hétéves. Minden tökéletlenségével együtt tökéletes számára, gyönyörű, okos, édes. Aki ennél többet szeretne látni, hallani Janicsák Vecáról, nézze vissza az "Elviszlek magammal" legutóbbi epizódját bármelyik arra alkalmas internetes felületen.

 

janicsak_veca_1.jpg

D. Tóh Kriszta vendége volt a népszerű énekesnő... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: beszélgetés bejegyzés gondolatébresztő d tóth kriszta repost évad janicsák veca elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9317945754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása