HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.28. 09:10 építészke

Tudni kell továbblépni...

Úgy tűnik, hogy a címbéli mondat fontosságával tisztában van Szegedi Ferenc, akit sokan Fecsóként ismerhettek meg az utóbbi években. Ő volt (?) Vasvári Vivien párja, akivel - többek között - a "Nyerő Páros" című celeb-vetélkedőben is láthattuk. Szeptember elején jelentette be a luxusfeleség, hogy elválnak útjai gyermeke apjával, akit - valószínűleg - nem nagyon viselt meg a szakítás ténye. Nemrég - ugyanis - egy olyan fotót posztolt, amelyen két fiatal lánnyal látható együtt, a képhez pedig azt írta, hogy eltelt az egy hónap, ideje randizgatnia. Az igazat megvallva, nem nagyon tudjuk '"hova tenni" ezt a veszett nagy jókedvet, mert vagy ezek az érzések és mondatok nem igazak Fecsótól, vagy az eddigi életük volt színjátszás Viviennel. Mindegy is, a legfontosabb - ebben a történetben is - a gyerek, lehetőség szerint, ő sérüljön a legkevesebbet a szülei kutyakomédiája alatt. Talán, így lesz, talán, nem, az idő majd erre is választ ad hamarosan... (A fotó forrása Szegedi Ferenc Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szegedi_ferenc_probal_tullepni_a_hazassagan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt bejelentés celeb vetélkedő gyermek jókedv bejegyzés fiatal szakítás ismerkedés luxus oldal pár mondat randevú válasz feleség érzés válás forrás továbblépés fontosság kutyakomédia instagram nyerő páros vasvári vivien szegedi ferenc


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1515192410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása