HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.25. 19:00 építészke

Elköltözött Bálint Antónia...

Miután szakított jogász kedvesével, új lakásba költözött az egykori szépségkirálynő. Korábbi bútorainak egy részét pedig a Facebook piacterén próbálta meg pénzzé tenni. A Blikk megkeresésére Bálint Antónia elmondta, hogy semmi köze a hamarosan adásba kerülő "Nyerő páros" idei szériájának ahhoz, hogy ő és Bársony Farkas már nem alkotnak egy párt. Úgy gondolja, hogy ha több a rossz dolog egy kapcsolatban, mint a jó, akkor azt meg kell szakítani, nincs értelme a lelki terheket évekig cipelni. A jelenleg a bankszektorban dolgozó egykori modell lányával költözött másik lakásba, hiszen nincs új szerelem az életében. Mivel a sikeres üzletemberrel több, mint 3 évig tartott a kapcsolata, jelenleg nem érzi magát késznek egy új szerelemre. Helyette az ismerőseivel, barátaival tölti szabadidejét, eljárnak ebédelni, vacsorázni, sokat beszélgetnek. Természetesen, nem zárja ki, hogy legyen még tartós párkapcsolata, de nem keresi görcsösen a szerelmet. Akik pedig arra kíváncsiak, mennyire volt sikeres Bálint Antónia és Bársony Farkas közös harca a győzelemért, kövessék október elejétől a "Nyerő páros"-t az RTL-en.

balint_antonia.jpg

Szakított korábbi kedvesével, és új lakásba költözött a lányával Bálint Antónia... (Fotó :Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: költözés bejegyzés szakítás bálint antónia gondolatébresztő repost nyerő páros celebcunami bulvárriadó bársony farkas


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8718221693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása