HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.27. 19:46 építészke

Andy Vajna temetése képekben...

Arról már mi is írtunk, hogy nemrég Amerikában is végső búcsút vettek Andy Vajnától. (Arról, ugyan, nem írtunk, hogy az idei Oscar-díj átadásán nem emlékeztek meg az ismert producerről, amely tényt az özvegye igencsak sérelmezte.) Mivel sok követője, rajongója kérte, Vajna Tímea megosztott néhány képet a tengerentúli szertartásról, amelyen érdekes honi személyiségeket is felfedezhettünk a résztvevők között. A sírnál Mága Zoltán hegedült, az egyik fotón pedig Kamarás Iván is feltűnt. Rajtuk kívül sok külföldi híresség is elkísérte a filmes szakembert utolsó útjára, a fiatal özvegy pedig még soha nem érzett ekkora fájdalmat életében. Szerencsére, egy tündéri kislánynak azért csak sikerült egy kis mosolyt csalnia az arcára... (A fotók forrása Vajna Tímea Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

andy_vajna_amerikai_temetese_kepekben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó film amerika búcsú fájdalom bejegyzés fiatal mosoly temetés sztori híresség szakember felfedezés hegedű andy vajna oscar díj megemlékezés szertartás kislány átadás személyiség rajongó megosztás forrás producer kamarás iván özvegy mága zoltán követő ismert tengerentúl instagram résztvevő vajna tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4914661941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása