HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.21. 09:04 építészke

Túl a második szertartáson...

A korábbi várakozásoknak és híreknek megfelelően, Los Angelesben is végső búcsút vettek Andy Vajnától. A január közepén elhunyt producer hamvainak egy részét özvegye vitte el Amerikába, ahol ugyanabban a temetőben helyezték örök nyugalomra, ahol szülei és fia is pihennek. A szertartás, természetesen, a sajtó teljes kizárásával történt, azt követően azonban megosztott egy érdekes fotót Vajna Tímea saját Instagram sztorijában. Ezen dupla szivárvány látható, amelynek különleges jelentése van. A fiatal modell ezt olyan jelnek vette, amelyet a volt férje küldött neki. Úgy tűnik, hogy Timinek nehéz elfogadnia az elfogadhatatlant, de ha mindig talál valamilyen fogódzót a gyász folyamatának feldolgozásában, folyamatosan könnyíthet a lelkén. Igaz, az elengedés még így is elég hosszú ideig eltarthat... (A fotó forrása Vajna Tímea Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

andy_vajnat_amerikaban_is_eltemettek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó amerika sajtó halál modell jelentés hír gyász szülő lélek bejegyzés fiatal los angeles folyamat sztori várakozás andy vajna temető férj fiú jel szertartás kizárás elfogadás szivárvány megosztás elengedés forrás producer özvegy különlegesség instagram vajna tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8114641240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása