HTML

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.10.03. 14:00 építészke

Egy celeb-reality kulisszatitkai...

Sebestyén Balázs és csapata egyik ma reggeli vendége Nyári Gábor volt, "Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban" című reality szenior kreatív producere. A szakember a beszélgetés elején elmondta, hogy a formátumban nincs előre megírt sztori, mégis nagyban hasonlít sok bűnügyi szériához sokak szemében. Az izoláció teljes és tökéletes a szereplők és a külvilág, valamint a celebek és a műsor készítői között. Utóbbiak nagyon komolyan vették a casting-ot, hiszen nem mindenki alkalmas erre a típusú játékra, hiszen intellektuálisnak, ugyanakkor kompetitívnek is lenni kell a sikeres teljesítéshez. Mindenkinek megvolt, megvan vagy meglesz a saját maga nagy pillanata, ugyanakkor a játék senkit sem szankcionál semmilyen módon. A pszichológusok a háromlépcsős válogató után léptek be a folyamatba, és nekik is fontos szerep jutott felvételek idején. Amikor leállt a kamera, akkor a játékosok körül megjelentek azonnal a kísérők a másik szobából, akik megakadályozták azt, hogy forgatáson kívül beszélgessenek egymással a játékról. A gyilkosok konklávéra történő kijutását nem árulta el Nyári Gábor, hiszen ez megkönnyítené a későbbi szériák versenyzőinek dolgát, azt azonban elmondta, hogy Szorcsik Viki nem feküdt már a koporsóban, amikor azt Árpa Attila lezárta. A kiesett versenyzőkkel nem közölték azonnal a gyilkosok neveit, de a forgatás és a képernyőre kerülés közötti időszakban megtudhatták azt a többiektől, ezt azonban tilos volt elmondaniuk a televíziós bemutatóig. Az esti gyűlés utáni kiállás alkalmával nem mondták meg a kiesőnek, hogy mit mondjon, a korábbi tapasztalatok pedig azt mutatták, hogy a formátum nem igazán működik úgy, ha a nézők nem tudják a gyilkosok kilétét. A szobát a játékosok este nem hagyhatták el, erre a készítők szigorúan vigyáztak, mert ez azonnali kizárással járt volna. A szenior kreatív producer szerint, a civilekkel leforgatott verzió is hasonlóan izgalmas lesz más szempontból. Olyan celebről - egyébként - nem tud, aki a felvételek óta nem áll szóba a másikkal. A teljes stáb - körülbelül - 160 főből áll, ezért ezt a formátumot gyártani sem egyszerű. Aki még több kulisszatitokra kíváncsi, hallgassa vissza a beszélgetést bármelyik erre alkalmas online platformon. Azt gondoljuk, megéri.

az_arulok_gyilkossag_a_kastelyban_logo.jpg

Balázséknak a népszerű RTL-es szériáról mesélt kulisszatitkokat Nyári Gábor... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő producer repost rádió 1 balázsék celebcunami bulvárriadó az árulók gyilkosság a kastélyban


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4118699992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása