HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.10. 18:42 építészke

Curtis bevonult...

Tegnap osztotta meg követőivel azt a posztot Széki Attila, amelyben tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hat hétig nem lesz elérhető. A bejegyzéshez egy "oroszlános motiváció" is társult, a szövegből pedig kiderül, hogy az "elvonulás" idejére nem lesz telefonja, az oldalát pedig az adminisztrátorok fogják kezelni, ezért nem érdemes őt mostanában ezen a kommunikációs csatornán keresni. Mint ismert, a népszerű rapper néhány napja ismerte be, hogy zenésztársának, Majkának igaza volt, és aláveti magát egy rehabilitációs kezelésnek. Barátai is kiálltak mellette - segítvén őt életének ebben a nehéz időszakában. Csak remélni tudjuk, hogy a hathetes ellátás után valóban a régi Curtis tér majd vissza. Nemcsak a színpadra, hanem a közösségi média különböző felületeire is... (A fotó forrása Curtis Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

curtis_bevonult_az_elvonora.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média telefon fotó poszt közösség kommunikáció színpad segítség majka motiváció bejegyzés remény oldal csatorna rapper érdeklődés barát kezelés felület rehabilitáció megosztás forrás népszerű kiállás követő adminisztrátor curtis széki attila olda instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr314556014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása