HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.07. 13:59 építészke

Valóban beteg az ismert zenész...

Saját közösségi felületén is bevallotta Curtis, hogy betegséggel küzd. Ennek jellegéről nem írt konkrétabbat, de bocsánatot kért mindenkitől mindenért. Sokat sejtet azonban az a posztbeli mondata, hogy hamarosan befekszik egy rehabilitációs központba annak érdekében, hogy - onnan távozván - a rajongói ismét a régi Curtis-t kapják vissza. A januári fellépéseit lemondja, és a lenti képen vele együtt látható Majoros Péternek csak annyit üzen, hogy szereti, és mindenben igaza volt. Augusztus elején osztotta meg követőivel Széki Attila, hogy megkérte szerelme kezét, majd néhány hét múlva megszakították a közös zenei munkát Majkával, aki ezt követően egy Index-es interjút elmesélte szétválással végződő közös útját Széki Attilával. Az érintett akkor még sok mindent máshogy látott zenésztársánál, de úgy tűnik, hogy az idő "kitisztította az elméjét". Sok erőt és kitartást kívánunk neki vélhetően nehéz és rögös úthoz, amely előtt áll... (A fotó forrása Curtis Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

curtis_es_majka_kozos_kepe.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt interjú beteg zenész betegség bocsánat bejegyzés központ szakítás szeretet erő oldal rehabilitáció fellépés kitartás rajongó megosztás forrás lánykérés követő ismert curtis széki attila instagram majoros péter


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8014547952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása