HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.07. 18:22 építészke

Szorítanak a barátai Curtis-ért...

Nem annyira általános jelenség még a honi celebvilágban, amely jelenleg is zajlik a közösségi médiában. Széki Attila néhány órával ezelőtti bejegyzése után összefogtak ismert sztárjaink, hogy egy emberként kívánjanak sok erőt és kitartást neki a hosszú, rögös úthoz. Tilla örül a posztjában annak, hogy Curtis-ben is megérett a gondolat a változásra, Tatár Csilla nagyon büszke rá, és biztos benne, hogy meg tudja csinálni, amit eltervezett. Balázs Andi nála csodálatosabb embert keveset ismer, Miskovitz Marci pedig egy néhány évvel ezelőtti forgatási képpel biztatja Attilát - ahogy ő fogalmaz, Magyarország egyik legtehetségesebb rapperét.  Majka csupán annyit írt ki saját közösségi felületére (egy közös képet megosztván), hogy "Én is szeretlek, testvérem! Sok sikert!". Mi is ezt kívánjuk Curtis-nek... (A fotók forrásai Balázs Andi, Tatár Csilla, Miskovitz Márton és Till Attila Instagram oldalai, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

curtisert_szoritanak_a_celebjeink.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó poszt közösség celeb magyarország siker gondolat till attila változás majka sztár bejegyzés szeretet erő forgatás oldal tehetség rapper barát felület közösségi büszkeség kitartás megosztás tilla forrás csodálatos szorítás biztatás ismert curtis széki attila tatár csilla majoros péter balázs andi miskovitz marci


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10014548000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása