HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.11.26. 19:00 építészke

Csináljuk a fesztivált! - 3. évad, 1. show

3. évadához érkezett a Duna Televízió múltidéző sorozata, amelynek 1. adása a '60-as és '70-es évek körül forgott. A fergeteges nyitányt követően Rókusfalvy Lili és Fodor Imre hivatalosan is megnyitotta az új szériát, majd a zsűritagokkal közösen emlékeztek ezekre az évtizedekre. Érdekesség, hogy Balázs Andit Janza Kata váltotta az egyik székben, a többiek változatlanok maradtak. A tényleges versenyt Szandi indította el, aki a "Ha legközelebb látlak" című dalával 48 pontot kapott a nézőktől. Ők Csonka András és a "Gedeon bácsi" követte, "akik" 49 pontot zsebelhettek be a jelenlévőktől. Szekeres Adrien arról énekelt, hogy "Félteni kell", ezért 45 pontot kapott. Pataki Attila a Bergendy együttes egyik klasszikusával érkezett, a "Darabokra törted a szívem" 51 pontot "hozott neki a konyhára". A reklám előtti utolsó produkciót Köteles Leander adta elő, a "Kétforintos dal"-t 46 pontra értékelte a helyszíni közönség. A 2. részben Oszvald Marika egy Poór Péter dalt énekelt, az "Utánam a vízözön" az este legmagasabb értékelését, azaz 55 pontot kapott a nézőktől. Kocsis Tibor meghatóan adta elő, ahogy "Múlnak a gyermekévek", ez 54 pontot ért. Pély Barna egy hölgytől búcsúzott - az "Isten véled édes Piroskám"-ot 50 pontra értékelték a jelenlévők. Takács Tamás arról énekelt, hogy "Ő még csak most tizennégy". Bárkire is gondolt, 49 pontot kapott ezért. Utolsóként Nagy Ferő állt színpadra, aki a "Járom az utam" című örökzölddel 54 pontot szedett össze. Ezt követően, visszaemlékezhettünk 1-1 rövid részlettel az elhangzott dalokra, majd a zsűritagok értékelése következett. Miután az ő pontszámaikat is hozzáadták a nézői voksokhoz, kialakult a végeredmény, amely alapján, Oszvald Marika, Kocsis Tibor, Pataki Attila, Takács Tamás, Nagy Feró és Pély Barna jutottak tovább. Folytatása jövő héten szombaton este következik a Dunán.

csinaljuk_a_fesztivalt_logo.jpg

Az 1. show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő sláger duna tv múltidézés repost széria csináljuk a fesztivált celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4318285753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása