HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.18. 19:00 építészke

Idősebb férfira vágynak a mai gazdag fiatalok...

Néhány óra múlva veszi kezdetét a TV2 legújabb reality-ja, amelyben mesés gazdagságban élő fiatalok mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. A sorozat egyik szereplője, Tuvic Aleksandra üzletember szülei külföldön élnek, és havonta küldenek pénzt lányuknak. A kereskedelmi csatorna más műsorait is megjárt, agyonplasztikázott fiatal hölgy jelenleg párkapcsolatban él, de ha ez nem így lenne, akkor akár egy nyolcvanéves férfival is el tudná képzelni az életét. Számára fontos, hogy a párja hasonló vagy jobb anyagi körülmények között éljen, mint ő. Ez a feltétel igaz Dulin Mettára is, aki "A Nagy Ő" című műsorban próbálta meg elnyeri Árpa Attila szívét - eredménytelenül. Az édesapját néhány éve elveszítő lánynak a munkánál sokkal fontosabb a gondtalan élet, amelyet a mesés örökségéből tud is magának finanszírozni. Példaképe az édesanyja, aki 24 évvel volt fiatalabb apukájánál. Saját bevallása szerint, nem szeret, és nem is akar dolgozni, ellenben ő sem vetette meg eddig a plasztikai beavatkozásokat. A többi szereplő is hasonlóan gondolkozik, szóval, csak azok üljenek ma este a "Séfek séfe" után a TV2 képernyői elé, akiket nem idegesítenek fel a hasonló műsorok.

kogazdag_fiatalok_logo.jpg

Ma este indul a TV2 legújabb reality-je... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality bejegyzés gondolatébresztő repost celebcunami bulvárriadó kőgazdag fiatalok tuvic aleksandra dulin metta


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7218216929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása