HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.02.05. 09:07 építészke

Megvan az évszázad dala...

Tegnap este döntő adásához érkezett a Duna TV dalválasztós műsora, amelyben az évszázad legjobb slágerét kereste Rókusfalvy Lili és Fodor Imre, valamint a szokásos zsűri. A tagok felhájpolása után a házigazdák - szokás szerint - azt siratták, hogy nem lesz több adása a 2. évadnak, ehhez pedig az ítészi gárda is csatlakozott. Miután felidézték az este várható dalait, valóban elkezdődött a verseny a Korál klasszikusával. A "Homok a szélben" című slágert - ezúttal is - Kovács Kati adta elő. Őt egy energikus páros követte: Veres Mónika és Muri Enikő egy "Különös szilveszter"-ről daloltak, majd Baricz Gergő erőteljes organumával szólalt meg a "Várj, míg felkel majd a nap". A napkeltét (amelyhez Gyárfás Tamás sem kellett) Szandi és Kirchknopf Gergő duettje követte, amelyben Pacal Mária hívta nem mindennapi táncra az ő nímandját. Agárdi Szilvia édesanyjának énekelte, ajánlotta Kovács Kati klasszikusát, az "Úgy szeretném meghálálni" című dalt, majd Vastag Csaba szántotta fel egy igazi bulinótával a színpadot. Őt Sándor Péter követte, aki a "Padlás" című musicalből adta elő a "Fényév távolság" című örökzöldet. Bangó Margit és az "Aranyeső" után Gubik Petra kérte az ő Kicsijét, hogy menjen vele rózsát szedni. A végső döntés előtt a tavalyi évad győztese tért vissza dalával: megint meghallgathattuk Peter Sramek-et és a "Lady N"-t (mondjuk, ezt kihagytuk volna). Az eredményhirdetés folyamán a helyszíni nézők pontjaihoz adták hozzá a zsűritagok a maguk pontjait, így alakult ki a dobogós sorrend. Hatalmas csatában lett Agárdi Szilvia a második széria győztese, nem sokkal előzte meg Gubik Petrát. A show végén ismét elénekelhette a győztes szerzeményt, miközben a színpadra hívta az eredeti előadót is maga mellé. Megható percek voltak, amint Kovács Kati hallgatta a saját dalát a fiatal énekesnő előadásában. Agárdi Szilviának, természetesen, ezúton is gratulálunk a sikerhez.

csinaljuk_a_fesztivalt_2.jpg

Véget ért a dalválasztó show 2. évada a Duna TV-n... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő döntő duna tv repost csináljuk a fesztivált agárdi szilvia celebcunami bulvárriadó úgy szeretném meghálálni


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr618042682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása