HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.12.17. 14:04 építészke

A Sebestyén Balázs-interjú...

A múlt heti Galambos Lajos-interjú után ezúttal Hajdú Péter vendége az ismert műsorvezető volt a FrizbiTV Youtube csatornáján. A beszélgetésből kiderült, hogy Sebestyén Balázs is elősorban streaming-et néz, hagyományos értelemben keveset tévézik. Sok helyen szeretik, ha ő egy sorozat első vendége, amely megtisztelő számára. 45 évesen már nem akar mindenkinek beszólni, úgy érzi, már túl van a legaktívabb korszakán. Nem viselte meg igazán a szülei válása, nem volt abban semmi nagy dráma neki. Szülőként megpróbálja a legtöbbet kihozni az életéből, hisz abban, hogy a gondolataival mindenki determinálni tudja az életét. Nevelőapja nem volt szigorú vele, édesanyja igen, hitt a poroszos nevelésben. Ő nem hisz abban, hogy diplomásnak kell lennie a gyerekeinek, inkább legyenek boldogok az életben. A megfelelő tehetség hiánya az oka annak, hogy nem lett élvonalbeli sportoló. Bár, 6 éven át versenyszerűen csinálta a birkózást, aztán más dolgok lettek fontosak az életében. Gyermekeiből sem akar versenysportolót nevelni. Bátyjával nagyon mások, de folyamatosan jelen vannak egymás életében (csak egy év van közöttük), és véleménye szerint, jó testvérek voltak. 1997-ben elment egy válogatóra, ahol bekerült a zenetévébe, így lett képernyős belőle. A nagy áttörés 2003-ban volt, amikor elindult a Balázs-show, amelyből 1300 adás készült, és amelyben állandó balhék voltak. Később közösen vezetett műsort Vágó Istvánnal, akivel jó viszonyban volt annak ellenére, hogy idővel egymás konkurensei lettek. Soha nem voltak nagy ikonjai, szerette, nézte Déri Jánost, Szilágyi Jánost, Friderikusz Sándort. Úgy érzi, hogy nincs dolga a politikával, nagyon negatív közegnek tartja, a tévézés mellett pedig - leginkább - a fejlődés és az önismeret érdekli. Van egy nagyon szűk és évtizedes baráti köre, akikkel szokott közös programokat csinálni. Azt gondolja, hogy a halálra is fel lehet készülni, a cégeinek nevei is ezzel függnek össze. Minden betegséget meg lehet előzni, ha eleget foglalkozunk magunkkal és a körülményeinkkel, ezért is gondolja, hogy nagyon ritkán beteg, orvosnál is régen volt már. Szereti az összeesküvés-elméleteket, és úgy gondolja, hogy a coviddal sincs minden rendben, nagyon meg lettek vezetve ezzel az emberek. Számára kifejezetten hasznos időszak volt, amikor otthon kellett ülni, mert a családjával lehetett, és lelassult minden körülötte. Nepálban is volt egy egyhetes túrán, ahol megtekintette a halottak elégetését, és ez nagy hatással volt rá. Hisz a halottlátókban, és tizenéves kora óta foglalkozik a keleti kultúrával. Szeretne még utazni, tapasztalni sok mindent jelenlegi élete folyamán. Természetesen, neki is vannak magánéleti és szakmai gondjai, problémái, de - világlátásának köszönhetően - megpróbál ezekre máshogy reagálni, mint a nyugati emberek.

sebestyen_balazs_4.jpg

Hajú Péter vendége volt a népszerű műsorvezető... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: interjú youtube hajdú péter bejegyzés gondolatébresztő repost sebestyén balázs celebcunami bulvárriadó frizbi tv


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7118024028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása