HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.20. 08:57 építészke

Őszintén vallott múltjáról Krausz Gábor...

A "Séfek séfe" egyik zsűritagja volt Palik Lászlóék vendége a Youtube-on futó "Palikék világa by Manna" sorozatában. Tóth Gabi férje a beszélgetés elején elmondta, hogy - hozzá képest - más vallást gyakorol a felesége, ő azonban nem hithű. Amikor alsó tagozatos fiú volt, akkor zsidó iskolába járt, amelyet azért szeretett, mert sok szünet volt év közben a héber ünnepeknek megfelelően. Nagyapja rabbi volt, aki nehezen nyílt meg, és ez rá is igaz a mai napig. Édesanyja sokat betegeskedett, rengeteg időt töltött kórházban, és 10 éves volt, amikor elhunyt. Édesapja eredeti foglalkozása szűcs volt, ő maga pedig balhés gyerek. Valójában azóta vállal felelősséget, amióta családja van. A főbb zsidó ünnepeket a későbbiekben szeretné majd megismertetni a kislányával, akinek szabad kezet fognak adni a vallásgyakorlás tekintetében, ha felnő. A család a mindent jelenti számára, bár, évekkel ezelőtt nem gondolta volna, hogy valaha is lesz saját gyereke. A kapcsolatukban a feleségének kellett eddig többet "beáldoznia". Séfként álma, hogy egyszer legyen egy saját étterme, de egyáltalán nem biztos, hogy jól is tudná azt vezetni. Szakácsként végzett, anno, a középiskolában, néhány évet dolgozott is a szakmában, de egy linksége miatt el kellett mennie. Nem akart katona lenni, ezért kitalálta, hogy beiratkozik egy cukrász tanfolyamra, de mivel egy nagyobb adósságot is sikeresen összehozott közben, amelyet édesapja kifizetett helyette, akitől három hónapos haladékot kapott, hogy megadja a tartozását. Ekkor jött egy lehetőség Angliából, amelyet megragadott. Ekkor 24-25 éves volt. Először egy kisvárosban, majd Londonban helyezkedett el, ahol sok mindent látott, kipróbált. 10 év után tért haza a ködös Albionból. Mostanában úgy érzi, hogy jó úton jár, noha mindig vannak nehézségek az életben. Ezek folyamatos megoldásán dolgozik, és bízik benne, hogy Tóth Gabival harmonikusan fognak élni a jövőben is.

krausz_gabor_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: család youtube vallás bejegyzés gondolatébresztő repost krausz gábor celebcunami bulvárriadó palikék világa by manna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1317957952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása