HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.10. 09:16 építészke

Élő adással jelentkezett a népszerű tehetségkutató...

Miután Till Attila - szokás szerint - 'kifújta a táncos szakma orrát' a bevonuló koreográfiájával, kezdetét vette a TV2 sikerszériájának újabb sorozata, amelyben ezúttal is amatőr énekesek próbálnak meg a lehető leghitelesebben hazai csillagok és világsztárok bőrébe bújni. Akinek ez a legjobban sikerül hétről hétre, ő lesz a győztes, aki elmondhatja majd magáról, hogy ő 2022 legsokoldalúbb tehetsége. Az első adásban máris egymásnak feszültek a zsűritagok és az indulatok, de könnyes nevetésre is volt alkalma annak, aki nyomon követte az élő show-t, amelyet Oláh Szandra nyitott meg, mint Nicky Minaj. Őt követte László Attila Nettaként és Tóth Bernadett Bangó Margitként. Bari Lacit a Prodigy frontembereként maszkírozták felismerhetetlenre, Szirtes Dávid pedig Justin Bieberként nyújtott harmatgyenge produkciót. Jósa Tamásból Tina Turner lett, Piltman Annából pedig Katy Perry. Molnár Sanyi Ricky Martinként gyújtotta fel a színpadot, Yulaysi Miranda pedig Michael Jackson idézte meg. A kubai édesanyát Kaly Roland követte Stromae-ként, Tímea Göghova pedig Freddy Mercury bőrébe bújt néhány perc erejéig. A sort az utolsó pillanatban csapattaggá vált Kökény Dani zárta egy Sam Smith-dallal. A zsűri és a nézők szavazatai alapján, a Németországban élő hölgynek ért véget az első adás után a verseny, amely Tóth Gabinak egyáltalán nem tetszett. A maga stílusában hangot is adott elégedetlenségének a színpadon, ezt követően pedig a versenyben maradtak jövő heti "arcait" választották ki a mentoraik. Folytatása egy hét múlva következik.

sztarban_sztar_leszek_logo_1.jpg

Az első élő show-val folytatódott az idei széria... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő tehetségkutató repost évad sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó tímea göghova


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5917951168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása