HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.08.25. 09:07 építészke

Feleséget keresett Nagy Sanyi...

Természetesen, az ismert színész nem a való életben kutatott a jövendőbelije után, hiszen boldog párkapcsolatban él szerelmével, hanem csupán a Játékszín veresegyházi kitelepülésének fergeteges vígjátékában. A Mézesvölgyi Nyár keretein belül kedd este került - ugyanis - színpadra a "Legyen a feleségem", amelynek szereplőgárdája garancia a sikerre. A népszerű színészen kívül még Tóth Enikő, Pataki Szilvia, Kovács Patrícia, Lévay Viktória és Gálvölgyi János parádézott a világot jelentő deszkákon, nem kímélve a teltházas nézőtéren helyet foglalók rekeszizmait. A helyzetkomikumra épülő történet - mondhatni - tipikus, ezért is lehetett belőle zseniális vígjátékot kerekíteni. Minden tisztelet a színészeké, különösen Kovács Patríciáé, akinek igencsak nehéz szerepe van. Gálvölgyi János a helyzetkomikum és a rögtönzés egyik hazai doyen-jeként alakította az Amerikából megérkezett nagyfőnököt. A darab legközelebb szeptember elején látható a Teréz körúti teátrumban, mindenkinek ajánlható, aki ki szeretne szabadulni a hétköznapok taposómalmából... (A fotó internetes forrásból származik.)

mezesvolgyi_nyar.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: színház bejegyzés gondolatébresztő veresegyház repost játékszín celebcunami bulvárriadó mézesvölgyi nyár legyen a feleségem


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2917915269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása