HTML

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.08.27. 09:00 építészke

"Hölgyválasz" Veresegyházon...

A Szente Vajk által rendezett darabot tegnap este volt alkalmunk először megtekinteni a Mézesvölyi Nyár keretein belül. Az előadás lenyűgöző volt, az első perctől az utolsóig pörgött, nem volt megállás. A párbeszédek humorosak, a történet pedig követi a legendás film fonalát, de annál mélyebbre hatol. Az előadás végén konkrét konklúziót vonhatunk le egy hosszú házasság viszontagságos éveiről mind a nő, mind a férfi szemszögéből. A szereplők szintén zseniálisan "hozzák le" a karaktereiket. Kolovratnik Krisztián a kissé "csöves" kinézetű, ám annál férfiasabb könyvelőt, Molnár Andrea a világ összes fájdalmát magán cipelő fiatal táncosnőt, Liptai Claudia a lazának tűnő, ám borzasztóan kimerült megmondó asszonyt, Csonka András pedig a szintén kiégés szélén álló táncos-könyvelő alakját. A többiek is borzasztóan szerethetőek a darabban, amelyet a közönség szűnni nem akaró vastapsa is jelzett Veresegyház csillagfényes éjszakáján tegnap este. A megannyi koreográfiát bemutató tánckar előtt pedig le a kalappal, ők is alaposan kivették részüket a sikerből .Akinek még nem volt alkalma megnézni a darabot, mielőbb pótolja, ha módja és lehetősége van rá, aki pedig újból meg szeretné nézni, nem beszélem le erről.

szinhaz_illusztracio_2.jpg

Kitelepült Veresegyházra a Játékszín sikerdarabja... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: színház bejegyzés gondolatébresztő hölgyválasz veresegyház repost játékszín celebcunami bulvárriadó mézesvölgyi nyár


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2418476241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása