HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.08.11. 19:12 építészke

Celebek a Sziget-en...

Kétéves kihagyás után ismét megnyitotta kapuit a sokak számára várt és etalonnak számító fesztivál, amelynek - ezúttal is - a Hajógyári sziget ad otthont. Már az első este egy igazi világsztárral ünnepelhettek azok, akik hajlandók voltak kellően mélyen belenyúlni a pénztárcájukba, vagy olyan szerencsések, hogy a VIP-szektorban élvezhették Dua Lipa koncertjét. Utóbbiak közé tartoznak - természetesen - celebjeink is, akik "halált nem megvető bátorsággal" élvezték a gondtalan esti szellőt, miközben a jól ismert dallamokra lazulhattak egy keveset. Sebestyén Balázs és felesége - például - Hajdú Péterrel és fiatal feleségével bulizott, Győrfi Pál egy korsó sör mellett ünnepelte az első igazán szabad nyarat a covid után, ZImány Linda pedig a feszített tempójú DWTS-sorozat előtt engedte ki - talán, utoljára - a fáradt gőzt.Molnár Tamás párjával jelent meg a Sziget-en, mégpedig Brad Pitt stílusát utánzó szoknyában, Balázs Klári és Korda György pedig 7 teljes év után térhettek vissza a színpad mámorító deszkáira. Ezek után, még mondja valaki, hogy kell-e ennél több egy fesztivál totális sikeréhez. Azt gondoljuk, nem árt... (A fotó internetes forrásból származik.)

sziget_fesztival_2022.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hajdú péter bejegyzés gondolatébresztő sziget fesztivál repost sebestyén balázs győrfi pál dua lipa celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5117906665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása