HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.05.10. 18:51 építészke

Nehéz időszakon van túl a fiatal modell...

Sydney van den Bosch drámai vallomást tett a Glamour magazin következő számában. Mivel szervezetében korábban diagnosztizálták a BRCA-génmutációt, úgy döntött, hogy mindkét mellét eltávolíttatja annak érdekében, hogy csökkentse a fiatal korban kialakuló rákos megbetegedés kockázatát. A fiatal modell édesanyjának is mellrákja volt, ő pedig végig követte, hogy min megy keresztül, hogyan győzi le a sokak számára gyilkosnak tartott kórt. Miután kiderült, hogy örökölte a hajlamot, és kezdődő rosszindulatú daganatot fedeztek fel az egyik mellében, azonnali beavatkozásra volt szükség. A nemrég befejeződött "Szerencsekerék" háziasszonya úgy döntött, hogy mindkét mellétől megválik annak érdekében, hogy a jövőben minél több időt tölthessen el a szeretteivel. A kétoldali masztektómiát azonnal plasztikai helyreállító műtétek követték, így Sydney van den Bosch - fél évvel az operáció után - teljes mértékben gyógyultnak tekint magára, és nem érzi azt, hogy nőiessége csorbult volna a beavatkozások miatt. Mivel másoknak is szeretne erőt adni, valamint felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, úgy döntött, hogy elmondja történetét a nyilvánosságnak, és bízik benne, hogy ezzel sok nőt arra késztet, hogy ők is figyeljenek oda jobban a saját testükre. Mi is azt reméljük, hogy ez így lesz a jövőben... (A fotó internetes forrásból származik.)

 sydney_van_den_bosch_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés mell gondolatébresztő daganat nőiesség repost eltávolítás celebcunami bulvárriadó sydney van den bosch


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8917828385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása