HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.12. 09:00 építészke

Válik Sydney van den Bosch...

A népszerű modell tegnap este a "Tények Plusz"-nak adott exkluzív interjút, amelyben elmondta, hogy 5 év házasság után külön utakon folytatják focista párjával az életüket. A döntést ő hozta meg, amely rendkívül nehéz volt számára. Mivel magánéletét mindig is fokozottan óvta, és nem engedett bepillantást Egerszegi Tamással való házasságába, úgy gondolta, hogy a jó pillanatok mellett a rajongóknak tudniuk kell a saját életének rossz dolgairól is. Nem voltak hangos viták, eget rengető problémák az egykori szerelmesek között, csak ültek egymással szemben, és rájöttek, hogy valami már nem működik, elhidegültek egymástól. Néhány emberi dologban teljesen máshogy gondolkoznak, és eltelt már annyi idő a házasságukból, hogy ezek a különbségek kiütközzenek. Sydney van den Bosch azt is elmondta az interjúban, hogy a családjaik - gyakorlatilag - összeolvadtak, ezért is nehéz a különválás számukra. Túl sok jó és rossz dolog is történt velük a közös életük folyamán, ezért is lehetséges, hogy elfáradt a kapcsolatuk. A karrierjében már mindent megkapott az egykori szépségkirálynő, amit szeretett volna, de ez a magánéletében nincs így. Az viszont biztos, hogy tökéletes időben érkezett a DWTS-beli felkérés, így az ősz folyamán teljesen elfoglalt lesz. Igaz, egy olyan férfi oldalán, akit egyáltalán nem ismer, de ez nem lehet akadálya annak, hogy minél messzebb meneteljen a TV2 népszerű show-jában. A többit pedig majd október közepétől meglátjuk.

sydney_van_den_bosch_2.jpg

5 év után ért véget Sydney van den Bosch házassága... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő válás focista szépségkirálynő repost celebcunami bulvárriadó sydney van den bosch egerszegi tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5818212637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása