HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.21. 14:15 építészke

Szülinapot ünnepelt Horváth Gréta egykori szerelme...

Nem annyira kerek, de mégiscsak meghatározó korba lépett Meggyes Dávid. Az "Ázsia Expressz" első szériájából megismert fiatalember 35 éves lett tegnap. Ennek megfelelően, ellepték közösségi felületét a jókívánságok és gratulációk. A legkedvesebb ajándékot, valószínűleg, barátnőjétől kapta, aki egy egyedi, limitált szériás botanikus LEGO-val lepte. Mint ismert, bombaként robbant január elején az a hír, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítottak. Már akkor is egy harmadik felbukkanásáról szóltak a pletykák, aki nem volt más, mint a DWTS-t is kétszer megjárt Stana Alexandra. A dolog pikantériája volt még, hogy a fiatal táncos szintén házasságban élt azokban az időkben, amely rövidesen zátonyra futott. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem történt hiába, hiszen a két celebünk azóta is kiegyensúlyozott szerelemben él egymással. A születésnapok pedig jönnek-mennek közben. Meggyes Dávidnak mi is sok boldogságot kívánunk - utólag is... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

meggyes_david.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap lego ajándék bejegyzés gondolatébresztő repost celebcunami meggyes dávid bulvárriadó stana alexandra


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3617814089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása