HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.07. 19:04 építészke

Szakított férje Horváth Grétával...

A "Love Bistro"-t és az "Ázsia Expressz"-t is megjárt sztárpár női tagja nemrég jelentette be saját közösségi felületén, hogy Meggyes Dávid úgy döntött, kilép az életükből. Szűkszavú bejegyzésében hozzátette még, hogy a körülményekről nem kíván nyilatkozni senkinek, próbálja méltóságteljesen viselni a helyzetet, amely így sem könnyű neki a kisfiával. Biztosan sokan emlékeznek még a TV2 kaland reality-jének második évadára, amelyben a vállalkozó fiatalember romantikus randi keretében kérte meg szerelme kezét. Még a világjárvány előtt összeházasodtak, de úgy tűnik, hogy az ezt követő karanténidőszak nem tett jót az ő kapcsolatuknak, szerelmüknek sem. Meggyes Dávid közösségi felületén, egyébként, semmi jele annak, hogy magánéleti váláságban lenne, rendszeresen oszt meg követőivel baráti és hobbifotókat egyaránt. Természetesen, minden ilyen helyzetben a gyermek érdekei a legfontosabbak, így most is ezt kell a párosnak szem előtt tartania. Bízunk benne, hogy mindez sikerülni fog... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

horvath_greta_es_meggyes_david.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés szakítás gondolatébresztő válás repost ázsia expressz horváth gréta celebcunami meggyes dávid bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9016806092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása