HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.28. 09:13 építészke

Szülővárosában helyezik örök nyugalomra...

Kiderült, hogy a hét elején elhunyt népszerű sportolót Sopronban fogják eltemetni. Csollány Szilveszter családja úgy döntött, hogy szintén a Hűség városában gyertyagyújtást szerveznek hamarosan az olimpiai bajnok tiszteletére. Annak ellenére, hogy pályafutása több városhoz és klubhoz is kötődött, mindig is ezer szállal kapcsolódott szülővárosához, ahová visszaköltözött, miután abbahagyta profi karrierjét. A Szilas becenévre is hallgató tornásznak számtalan terve volt az elkövetkezendő időszakra. Mivel imádott futni, szeretett volna indulni az Izlandon augusztusban megrendezésre kerülő maratonon. Mivel kisebbik lányának komoly ételintoleranciája van, egy szakács barátjával arra készült, hogy videósorozatban mutassák meg, mi minden finomat lehet sütni, főzni azok számára, akik hasonló problémával küzdenek. Mi is írtunk róla, hogy a Dominikai Köztársaságba szintén szeretett volna visszatérni a Bajnokok közé, mert nagyon szerette az "Exatlon Hungary" korábbi szériáját, amelyről előrehaladott tárgyalásokat folytatott a kereskedelmi csatornával. Tánctudását pedig a DWTS egyik későbbi sorozatában szerette volna megmutatni szintén a TV2-n, mert - köztudottan - imádott táncolni. Sajnos, minden korábbi tervét már csupán feltételes móddal és múlt időben írhatjuk le, mert a sokak által rettegett koronavírus az ő szervezetét is legyőzte hosszas küzdelmek után. Nyugodjon békében... (A fotó internetes forrásból származik.)

csollany_szilveszter.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sopron bejegyzés temetés gondolatébresztő csollány szilveszter repost dancing with the stars celebcunami bulvárriadó exatlon hungary all star


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1216872282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása