HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.27. 18:51 építészke

Újra forog a népszerű széria...

Jó hírünk van az olyan elfogult rajongóknak, mint amilyen mi vagyunk a TV2 sikerműsorával kapcsolatban. Krausz Gábor nemrég megosztott fotója szerint, ugyanis, előbb-utóbb visszatér a kereskedelmi csatorna képernyőjére a "Séfek séfe". Valószínűleg, a műsorban szereplő jelölteknek nem akkora élmény, ha közvetlen közelről beleordítanak a fülükbe, mellettük rúgnak fel egy szemetest, vagy kiköpik az általuk készített ételt. Ettől függetlenül (vagy, talán, éppen ezért) mi imádjuk ezt a formátumot annak minden megrendezett és nem megrendezett elemével. A népszerű séf a bejegyzésében megemlíti, hogy ez már a negyedik sorozat forgatása, amelyből látszik, hogy van nézői igény az ilyen és hasonló jellegű műsorokra (érdemes csak "A Konyhafőnök"-re gondolni a konkurenciánál). A brigád sem változott semmit, Tóth Gabi férjén kívül Wolf András és Vomberg Frigyes lesznek a kifinomult ízlelőbimbókkal megáldott ítészek. Bízunk benne, hogy erre a szériára nem kell majd annyit várni, mint a korábbira, mi már nagyon várjuk azt, hogy ismét elinduljon egy igazi gasztronómiai (tor)túra a TV2-n... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

sefek_sefe_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő repost vomberg frigyes wolf andrás séfek séfe krausz gábor celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8116870740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása