HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.12.28. 09:15 építészke

Hollandiában él az egykori sorozatsztár...

Konta Barbarával készített legutóbb webkamerás interjút Palik László és csapata. Az ismert műsorvezető a "Hová tűnt?" rovatban kérdezte kollégáival a "Barátok közt" egykori szereplőjét. A beszélgetésből kiderült, hogy a színésznő és családja másfél évvel ezelőtt költöztek ki Hollandiában, jelenleg is Hágában élnek. Egyikük sem adta fel a magyarországi munkáját, és nagyon szeretnék ott lakni. Konta Barbara - körülbelül - 15 éve él már utazásszervezésből, de nem a turisztikai oldalon dolgozik, hanem cégeket - egészen pontosan - filmes stábokat utaztat néhány fős csapatával hazánkba, illetve magyar mozisokat külföldre. A két lánya mellett már a férje is folyékonyan beszél hollandul, ő még hazánkban tanulta meg a nyelvet. Mai fejjel már másként csinálna néhány fiatalkori dolgot, mert sok támadás érte az RTL Klub napi sorozatából való kilépése után amiatt, hogy többen tehetségtelennek tartották. Elege lett abból is, hogy egy "ország Eszterkéje" maradt, miközben ez inkább volt teher számára, mintsem előny. A labdarúgás nála érzelmi kérdés, az egész családja eme sportág körül forgott, és ő is focizott korábban. Ma már boldognak érzi magát, eladta a család az autóját, és biciklivel járnak mindenhová. Az a legnehezebb, hogy - a nagy távolság - miatt mindent nekik kell a férjével közösen megoldaniuk, nincsenek segítségeik. Honvágyat még nem éreznek, noha, Magyarországon megvolt mindenük. Ezt az életszínvonalat próbálják meg Hollandiában is felépíteni, nem akarnak hazatérni, ott szeretnének boldogulni. Mi pedig mindehhez sok sikert kívánunk... (A fotó internetes forrásból származik.)

konta_barbara.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube bejegyzés gondolatébresztő palik lászló konta barbara repost hová tűnt celebcunami bulvárriadó palikék világa by manna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5816803620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása