HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.25. 18:48 építészke

Nevezz csak Berkának...

Ki ne emlékezne a "Dancing with the Stars" tavaly őszi évadára, amelyben folyamatosan összeboronálták Gelencsér Tímeát táncpartnerével? Nos, Hegyes Bertalannak nincs rossz dolga (már, ami a csinos celeb hölgyeket illeti), mert idén is egy modell jutott neki "osztályrészül". Úgy tűnik, hogy Nagy Rékával is megvan az összhang az első pillanattól kezdve, és a Blikk információi szerint, ez néha már túlmutat az egyszerű baráti szimpátia keretein. A stúdióban egymás kezét fogva sétálgatnak a próbák és az élő adás alatt, illetve olyan lopott mozdulataik is vannak, amelyek arra utalnak, hogy Ámor már kilőtte nyilait, ám ezek még nem érkeztek meg a magányos szívekhez. Persze, ami késik, nem múlik, és mindkettőjüknek van még ideje kimutatni érzéseit a másik iránt, mivel egyikük sem él párkapcsolatban. Az előző évad Timije és Bercije a "berella" nevet kapta a közös "Insta-hesteg" keresztség alatt, itt az idő, hogy Berci és Réka "berka" legyen a közösségi felületeken. Mindkettőjüknek sok sikert kívánunk a jövőben - akár együtt, akár külön... (A fotó internetes forrásból származik.)

nagy_reka_es_hegyes_berci.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő nagy réka repost szimpátia dwts dancing with the stars celebcunami bulvárriadó hegyes bertalan


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr516736270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása