HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.21. 13:55 építészke

Meglepő dolgot árult el Kocsis Tibor...

A népszerű énekes volt D. Tóth Kriszta "Elviszlek magammal" című sorozatának legutóbbi vendége. Kocsis Tibó a lakásán fogadta a WMN magazin alapítóját, és gyorsan megmutatta neki, hogy milyen körülmények között él. Az is kiderült, hogy nagy LEGO-s, és néhány felnőtteknek (is) szóló gyűjteménye van. Ezt követően már az autóban folytatódott a beszélgetés, amelyből megtudhattuk, hogy legutóbb majdnem tíz éve találkoztak egy UNICEF-rendezvényen az "X-Faktor" megnyerése után. Akkor harmincéves volt Tibó, idén pedig a negyvenet ünnepelte, amely alkalomból egy kis számvetést készített. Ezt a diskurzust tekinti élete legfontosabb beszélgetésének, mert most mondta el először a nagy nyilvánosság előtt, hogy egy férfival él együtt hosszú évek óta boldogságban, szerelemben. Ezt korábban sem titkolta, és a szemfüles Insta-követői észrevehették ezt a tényt, miközben ezzel a vallomásával szeretne jó példa lenni a többi meleg férfi számára. A '90-es években ébredt rá, hogy ő a fiúk után vonzódik, abban a korban, amikor még nem volt sem internet, sem közösségi média. A családja előtt is titkolta, egyedül a nővérének vallotta be, mert félt édesapja reakciójától. Mint utóbb kiderült, alaptalanul, mert ő teljesen természetesen reagált a hírre. Nagyon jót tett neki a 2011-es tehetségkutató, mert akkor volt túl élete első komolyabb szakítását, és ezt könnyebb volt így feldolgoznia. A párjától kapott eljegyzési gyűrűjét büszkén hordja, és nagyon szeretné összekötni az életét Lacival, de ez a mai Magyarországon nem könnyű dolog. Attól nem fél, hogy kevesebb megkeresése, felkérése lesz a jövőben az őszinte vallomása miatt, de ha ez mégis így alakulna, arra is felkészült. Egy nagyon mély, ugyanakkor jó hangulatú beszélgetést láthatnak azok, akik szánnak erre - körülbelül - háromnegyed órát. Azt gondoljuk, megéri... (A fotó internetes forrásból származik.)

kocsis_tibor.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube meleg bejegyzés vallomás gondolatébresztő repost kocsis tibor elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4616730866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása