HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.23. 14:10 építészke

Nehéz időszakot él Metzker Viktória...

Az ismert lemezlovas szeptember elején súlyosnak tűnő autóbalesetet szenvedett, amikor - hazafelé menet az egyik buliból - szalagkorlátnak ütköztek a kocsijukkal, amelyet nem ő vezetett. Akkor mellette állt az őrangyala, így komolyabb sérülések nélkül megúszta a karambolt. Ahogy pedig legutóbbi bejegyzésében megosztotta a követőivel, a "Dancing with the Stars" szombati stúdiópróbáján elrepedt az egyik bordája emelés közben. Az orvosi szakvélemény szerint, nem vált le, nem mozdult el, szerencsére. Viki és csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a hétvégén rajtoló show első adásában parkettre tudjon lépni, és ha ezt az orvosok is megengedik, akkor - minden bizonnyal - fel is fogja szántani azt partnerével. Rengeteget készült a produkciókkal, két és fél hónap kemény munka van abban, hogy Márki Norberttel a lehető legtovább jussanak a versenyben. Mivel nem olyan típus, aki feladja az álmait, ezért most fejben játssza le a koreográfiákat. Közben szedi az előírt gyógyszereket, pihen, és reménykedik, hogy szombat estére sokat javul majd az állapota. Mi is ebben bízunk, és nagyon várjuk már, hogy felcsendüljön a DWTS főcímének ismerős dallama... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

metzker_viktoria.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: sérülés bejegyzés gondolatébresztő metzker viki repost metzker viktória dwts dancing with the stars celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2016698558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása