HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.05. 14:01 építészke

Újabb önjelölt tehetségek tűntek fel a válogatón...

Ahogy az várható volt, nem mindenki gondolta komolyan, hogy bele tud bújni bármely ismert énekes bőrébe. Mégis nagyon sokan megpróbálták ezt, amely nem kevés megmosolyogtató pillanatot okozott tegnap este a televízió képernyője előtt rekedteknek. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a TV2 tehetségkutató műsorának első casting adása is tele volt hülyékkel, ahogy az ilyenkor lenni szokott. A zsűri és Tilla is remekül szórakozott a tehetségtelen embereken, de néha-néha azért megemelték a kalapjukat, amikor valódi muzikális gyöngyszemet találtak. Köllő Babett pedig nemcsak a kalapját, hanem a lábát is megemelte az egyik operett produkció alatt, amikor a színpadon együtt táncolt az egyik versenyzővel. Volt is dolguk az utómunkával a kollégáinak rendesen. Ezen kívül, csak a szokásos dolgok történtek, jöttek-mentek a versenyzők, akik között már biztosan ott van az év legsokoldalúbb amatőr előadója. De hogy ki is ő valójában, erre ősz végéig - mindenképpen - várni kell... (A fotó internetes forrásból származik.)

sztarban_sztar_leszek_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő casting repost válogató köllő babett sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9316682362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása