HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.02. 09:01 építészke

Kórházban kell maradnia Schobert Norbinak...

Noha nemcsak rajongói, hanem családja is nagyon várta már, hogy az ismert fitneszguru elhagyhassa a kórházat, úgy tűnik, erre még várni kell egy keveset. Schobert Norbit, ugyanis, nem engedte haza orvosa a kivizsgálások után, pedig ő is napok óta arra készült, hogy a gyógyulását otthonában folytatja. Hiába bizakodott, hiszen a jelek szerint nem maradt maradandó károsodása, néhány utóvizsgálatra még szükség van ahhoz, hogy gyógyultnak nyilvánítsák. Rubint Rékának, természetesen, nagyon hiányzik a férje, de úgy gondolja, hogy a mielőbbi teljes felépüléséhez be kell tartaniuk az orvosi utasításokat. Norbinak kímélnie kell magát, és sokat kell pihennie, a korábbi nyüzsgő életét pedig fel kell adnia, ha nem szeretne még egyszer kórházba kerülni amiatt. A stroke nem tréfadolog, itt az idő, hogy az üzletember is komolyan vegye az intő jeleket. Mint ismert, Schobert Norbi egy héttel ezelőtt lett rosszul a házuk előtt, és csak az isteni gondviselésnek, valamint a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti, hogy az agyában kialakult vérrög-elzáródásnak nem lett komolyabb következménye. Mi - továbbra is - gyors felépülést kívánunk neki... (A fotó internetes forrásból származik.)

schobert_norbert.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kórház bejegyzés rubint réka gondolatébresztő schobert norbi schobert norbert stroke repost celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6716678138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása