HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.06.26. 14:13 építészke

Évadzáró autózás...

Egy igazi ikonikus színésszel zárult D. Tóth Kriszta autós-beszélgetős műsora, az "Elviszlek magammal". Az évadzáró adásban Gálvölgyi János ült az anyósülésen, akiről kiderült, hogy kényes a pontosságra, amelyet egy gyerekkori atyai pofonnak tulajdonít. Többen félnek tőle, pedig erre nincs okuk, igaz, munka közben nem szereti a lazaságot. Mindig is lánygyermekekre vágyott, amely duplán meg is adatott neki, és apukaként ölni tudna, ha valaki bántaná őket. Humoros sztorikból ezúttal sem volt hiány, bár az is igaz, hogy társaságban nem szeret a középpontban lenni, ott visszahúzódó, szemérmes. Ez ellentmond annak, hogy már gyerekként is színész akart lenni, hogy mindenki felismerje az utcán. A pandémia okozta fertőtlenítés, kézmosási hullám nem érte váratlanul, mert már régóta nagyon odafigyel a személyi higiénére. Az ismert műsorvezetővel szóba került "A hullaégető" című színpadi mű, amelyet nagyon szívesen kiadna hangoskönyvben is. Meglepő tény, de nem szeret (és nem is tud igazán) próbálni, amely - valószínűleg - szintén a szemérmességével függhet össze. Aki még ennél is több információt szeretne megtudni Gálvölgyi Jánosról, nézze vissza a vele készült autós beszélgetést a Youtube-on... (A fotó internetes forrásból származik.)

galvolgyi_janos.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube beszélgetés bejegyzés gondolatébresztő d tóth kriszta gálvölgyi jános repost elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6716610958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása