HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.06.10. 13:56 építészke

A család és a cicik...

Ez volt az egyik utolsó mondata az "Elviszlek magammal" legújabb részének, amelyben Nánási Pál foglalt helyet D. Tóth Kriszta mellett az anyósülésen. A népszerű fotós a beszélgetés elején azon izgult, hogy a karantén alatt láthatóvá vált pocakja hogyan fog mutatni a GoPro kamerák kereszttüzében. Aztán szóba került a vlogolás, annak fényképészeti vonatkozása, amelyet mostanában kezd elengedni. Miközben évtizedekig az illúzió megteremtésén dolgozott, ezt a vlogolás miatt hamar sikerült lebontania maga körül. Ez a tevékenységük is rövid időn belül nőtte túl magát annyira, hogy eltolódjanak az arányok a családon belül, amely - sajnos - a mai napig tart náluk. Ördög Nóra energiái kifogyhatatlanok, ő hamarabb elfárad - emiatt vannak köztük feszültségek, amelyek mostanság az új Kisbolt körüli építkezéssel függenek össze. Édesapja a Covid miatt nem tud tevőlegesen részt venni a projektben, pedig eddig minden korábbi beruházásukban a helyszínen irányította a munkásokat. Ez a feladat ebben az esetben Palira várt. A "puncifotózást" művészetnek élte meg, felesége pedig sohasem volt emiatt féltékeny rá, nagyon jól kezelte a helyzetet. A családot az alkalmi kalandoknál mindig is fontosabbnak tartotta, emiatt nem ment bele ilyen szituációkba. Krisztával közös bennük, hogy nem tudnak előre megírt szöveget jól elmondani, inkább a spontán megnyilvánulásokat szeretik. Azt Nórával sem tudják még eldönteni, hogy gyermekeik megmutatásával örökre elrontották-e az ő életüket, vagy ennek inkább pozitív hozadéka lehet ennek a fajta kitárulkozásnak a jövőben. Folyamatosan új dolgokon jár az agyuk, ezért biztosan hallunk még róluk a médiában - nem is keveset. Aki pedig még ennél is több információra kíváncsi, valamint Nánási Pál hangját szeretné hallani, az nézze vissza a vele készült beszélgetést a Youtube-on... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

nanasi_pal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube bejegyzés gondolatébresztő d tóth kriszta repost nánási pál elviszlek magammal wmn magazin celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8416607810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása