HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.05.07. 14:11 építészke

Álmosan autózott Litkai Gergely...

A népszerű humoristával indult az "Elviszlek magammal" legújabb évada. Miután Litkai Gergely beült az autóba, ásított egy nagyot, és kiderült, hogy a pandémia alatt rászokott a délutáni sziesztázásra. Már gyermekkorában is szeretett mókázni, létrehozni valamit, agyalni valamin - és ezt a tulajdonságát, szerencsére, át tudta menteni felnőtté válása utánra is. Nem érzi magát gátlásosnak, inkább úgy fogalmazná meg, hogy jól nevelt. Pedagógus családból származik, édestestvére nincs, de édesanyja segítőkészségének köszönhetően, sokan vannak, akik közel kerültek gyerekként hozzájuk. D. Tóth Krisztával hosszasan elbeszélgettek a tanári pálya szépségeiről, majd kiderült, hogy Gyárfás Dorkával együtt járt Földessy Margithoz színészetet tanulni. Nagyon szereti az ötleteléseket, amelyek a spontán poénok születésének pillanatai, és egy kissé hipochonder is. Szenvedélye a túrázás, a családjával és barátaival szokta heti rendszerességgel az erdőt járni. Lassan húszéves lesz Dumaszínház nevű vállalkozása, amellyel soha nem állt be egyik gazdasági érdekeltség vagy párt mögé sem, megmaradt független szórakoztató központnak a Corvin sétányon. A pandémia nem használt nekik sem, de az online világban hamar megtalálták a helyüket. Nem akar mindenáron szerepelni, sok esetben a háttérmunka előkészítésével érzi a legjobban magát. Aki még ennél is többet szeretne tudni Litkai Gergelyről, nézze meg a WMN alapítójának sorozatát a Youtube-on. Hamarosan folytatása következik Pásztor Erzsivel... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

litkai_gergely.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube bejegyzés gondolatébresztő dumaszínház litkai gergely d tóth kriszta repost elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7516566560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása