HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.03.17. 18:49 építészke

Új szériára készül D. Tóth Kriszta...

Miközben a koronavírus-járvány lassan megoldhatatlan feladatokat és elvárásokat ró mindenkire, vannak jó hírek is a nagyvilágban. Ezekhez nem is kell olyan messzire menni, csak fel kell lapozni az Instagram nagykönyvét. Ha jó oldalon csapjuk fel, akkor D. Tóth Kriszta bejegyzésével találhatjuk szembe magunkat, amely arról informálja követőit, hogy hamarosan új évaddal jelentkezik az "Elviszlek magammal". A nagysikerű széria immáron a tizenegyedik évét kezdi taposni, és az érdekes, inspiráló, motiváló vendégekből még mindig nem fogyott ki, szerencsére. Új műsorhoz új férfi kell - szokták mondani (bár, ennek ebben a szövegkörnyezetben abszolút semmi értelme), ami itt az autóra igaz. A következő sorozatot, ugyanis, a Magyar Suzuki Zrt. támogatja, amely egy Hybrid Vitarában ölt - ezentúl - testet. A barátkozás a kocsi és a népszerű műsorvezető között már el is indult nemrég. A széria április végén fog startolni a Spektum Home-on, majd május elején a Youtube-on. Mi már várjuk... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

d_toth_kriszta.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube beszélgetés bejegyzés gondolatébresztő d tóth kriszta repost széria elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3116472736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása