HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.01.07. 14:39 építészke

Hernádi Judit volt idén az első...

Nemrég került fel az "Elviszlek magammal" Youtube-csatornájára 2021 első adása, amelynek vendége Hernádi Judit volt. D. Tóth Kriszta - ezúttal - a népszerű színésznőt ültette egy rövidke időre maga mellé az anyósülésre, akivel egy igazán üdítő beszélgetést folytatott. Kiderült, hogy Judit imádja a változatosságot, és valójában nyáron szokott depressziós lenni. Ez - valószínűleg - az őszi-téli színházi elfoglaltságaival van összefüggésben. Hosszasan beszélt az ismert műsorvezetőnek az anyaságról és a lányához fűződő kapcsolatáról. Nem igazán szereti a fenyegetettséget és a bezártságot - utóbbit szellemi értelemben sem. Mindennapi dolgait kockás lapokra írja, amelyből megmutatta az aktuális darabot Krisztának. Erről derült ki, hogy manapság éppen egy házfelújításban van, valamint az is, hogy napokon belül nyugdíjas lesz. Elmondása szerint. mára már megnyugodott, fiatalon sokkal idegesebb volt az előtte tornyosuló elvégzendő feladatok miatt. A diskurzus végén pedig - szokás szerint - egy közös fotó is készült kettejükről. Akinek van kedve, ideje, nézze meg a beszélgetést, nem fog csalódni... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

hernadi_judit.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: premier youtube hernádi judit bejegyzés gondolatébresztő d tóth kriszta repost elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2716396002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása