HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.12.13. 08:58 építészke

Ilyen volt a finálé...

Tegnap este utolsó adásához érkezett a TV2 nagyszabású táncolós show-jának első évada. A "Dancing with the stars" alcíme - ennek megfelelően - nem lehetett más, mint a Finálé. A monstre élő adás, egyébként, nyugodtan viselhette volna a "Mindenki zokog" alcímet is, hiszen érzelmi hullámvasutakból ezúttal sem volt hiány. Ugyanúgy, ahogy táncból sem, de ez a széria természetes velejárója. Ami nem kicsit fűszerezte meg az este fergeteges hangulatát, az a négytagú zsűri táncra perdülése volt. Még a közismerten visszafogott Schiffer Miklós is "megpörgette az asszonyt", de mégsem ez volt a műsor legnagyobb durranása. Valahol várni lehetett, hogy Győrfi Daninak a negyedik hellyel kell megelégednie az első évadban, amely - mindentől függetlenül - remek teljesítmény volt a részéről. Az viszont, hogy Pásztor Anna csak a dobogó harmadik fokára állhatott fel, igazi kuriózumnak bizonyult. A - vélhetően - nem kicsit megfizetett, s ezáltal a döntőig menetelő Gabriela Spanic lett az ezüstérmes, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan pedig - teljesen megérdemelten - hozta el az első magyarországi széria csillogó-villogó kupáját. A láthatóan nagyon elérzékenyülő egykori szépségkirálynő közeljövős terveiről Stohl András rántotta le... Mármint, a leplet, amikor burkoltan megkérdezte, mikor indul a gépe Dominikára. A szokásos nagy bejelentés is megtörtént., miszerint, jövőre várható a licensz második hazai évada. A szereplők még titkosak, Ramóna pedig élő adásban vetette fel a műsorvezetői helyek számára bizonytalannak tűnő sorsát (megjegyezzük, ahogy a "Halott pénz" tenné, hogy "van valami a levegőben) . Ez is, mint minden más, előbb-utóbb kiderül majd, és bízzunk benne, hogy a következő szériában már nem maszkos nézők fognak tapsolni, kiáltozni, csalódni, örülni a TV2 stúdiójában... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő finálé repost dancing with the stars celebcunami bulvárriadó mindenki táncol


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr516336534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása