HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.12.06. 08:40 építészke

Az elődöntő krónikája...

Utolsó előtti adásához érkezett a "Dancing with the Stars", a TV2 nagyszabású szombat esti táncos produkciójának első szériája. A döntő kapujában már valóban csak a legjobb párosok maradtak bent, ők harcoltak meg a nézők és a zsűri kegyeiért. Kiderült, hogy jövő héten Schiffer Miklós - valószínűleg - táncra fog perdülni, mert "ilyen ez a show business". Akik azonban biztosan nem fognak megküzdeni az ismert párosok közül a győzelemért, ők Lissák Laura és Tóth Dávid lesznek. A legnépszerűbb és (egyben) legjobban táncoló kajakos címének begyűjtésével véget ért kettejük "karrierje" a műsor eddigi magyarországi történetében. Ha valóban van "lucky loser"-e a show-nak, akkor ő mindenképpen Győrfi Dani, hiszen az első adásban történő kiesése - majd a koronavírus miatti visszakerülése - után a döntőben vívhat meg - Stana Alexandra oldalán - a többiekkel. Rajtuk kívül még Pásztor Anna, Gelencsér Tímea és Gabriela Spanic lesznek ott társaikkal nem egészen egy hét múlva a  TV2 stúdiójának parkettjén annak érdekében, hogy feledhetetlen perceket szerezzenek a kijárási tilalom miatt a képernyők előtt ragadt otthoni nézőknek. Mi mégis azt gondoljuk, hogy ezt a fajta feledhetetlenséget - valószínűleg - Schiffer Miklós fogja prezentálni - talán, táncoló fekete lakkcipőkben. Jövő szombaton este minden kiderül... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő elődöntő repost dancing with the stars celebcunami bulvárriadó mindenki táncol


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9716325716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása