HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.26. 09:37 építészke

Visszatérnek a korábbi hiányzók a show-ba...

A múlt hét szombati "Dancing with the Stars' adást Gelencsér Timi és Győrfi Dani nélkül láthattuk, mert mindkettőjük PCR-tesztje pozitív lett korábban.Szerencsére, komolyabb tünetek nélkül sikerült átvészelniük a vírust, így a kötelező karantén letelte után a következő show-ban ismét a táncparketten lehetnek partnereikkel. Erről is beszélgettek nemrég a TV2 "Mokka" című műsorában Dobó Ágival és Pachmann Péterrel. Kiderült még az is, hogy Daniék az érzelem, Timiék pedig az őrület irányába mozdulnak majd el szombat este. Hegyes Berci - egyébként - nem hagyta egyedül partnerét az otthon töltött időszak alatt sem, személyre szóló videóval és finomságokkal is kedveskedett neki. Győrfi Daninak pedig szintén videón kellett gyakorolnia a táncot, amíg - kötelezően - lakásának négy fal nyújtotta biztonságában töltötte mindennapjait. Timi szomorúan árulta el azt, hogy akaratán kívül megfertőzte édesanyját, pedig nagyon vigyázott rá, hogy szeretteit biztonságban tudja. Biztosak vagyunk benne, hogy lánya produkcióját mindenképpen követni fogja a televízió képernyőjén az egykori szépségkirálynő anyukája, mi azonban arra biztatunk mindenkit, hogy az összes táncnak legyenek szem- és fültanúi szombat este a TV2-n. Akkor lesz, ugyanis, a királyok és a királynők éjszakája Kiss Ramóna és Stohl András "vizuális terelgetésében"... (A fotó internetes forrásból származik.)

gelencser_timea.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 gondolat bejegyzés repost dancing with the stars gelencsér tímea celebcunami koronavírus bulvárriadó győrfi dániel


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8716304350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása