HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.22. 08:58 építészke

Osvárt Andreáék kapták a legkevesebb szavazatot...

Ismét meglepetéssel zárult a "Dancing with the Stars" tegnap esti adása, de ne haladjunk ennyire előre. Egy kis elakadás után - végül is - mégiscsak kezdetét vette a show, amely azonnal szomorú bejelentésekkel kezdődött. Gelencsér Timi és Győrfi Dani PCR-tesztjei is pozitívak lettek a hét folyamán, így az ő párosaik nélkül veselkedtek neki a többiek a "Riszaviadal"-nak. Aki még szintén hiányzott a táncparkettről, ő Horváth Tomi volt, sajnos. A fiatal énekes a heti próbák egyikén elájult, és mentővel kellett kórházba szállítani. Számára véglegesen befejeződött az idei sorozat, amely tényt a stúdióban lévő Sipos Viktória nem tudott könnyek nélkül elfogadni. Kiss Ramóna pedig nemes egyszerűséggel csak annyit mondott, hogy lesz második szériája is ennek a műsornak. Bravó, erre mondják, hogy a tehetség előbb-utóbb utat tör magának (még akkor is, ha nem kellene). Ezt követően már minden ment a maga útján, a maradék öt páros előadta produkcióit. Volt riszálás rendesen, amelynek végén ismét Tóth Dávidék kapták a legkevesebb pontot a zsűritől. A nézők azonban ismét megmentették a szimpatikus párost, így Osvárt Andreának és Suti Andrásnak kellett búcsúznia a további küzdelmektől. Mivel az igencsak megfogyatkozott párosok kevés műsoridővel szolgáltak (a hirdetéseket pedig már előre értékesítette a TV2), visszahozták a műsorba Istenes Laciékat és Noszály Sándorékat, akik egy versenyen kívüli közös produkcióval örvendeztették meg rajongóikat. A még versengő párosok is "riszáltak egy közöset", miután Gabriella Spanic két férfi társaságában örvendeztette meg Molnár Andit és Ördög Nórát. Szóval, volt buli a Róna utcában rendesen, folytatása egy hét múlva következik - remélhetőleg, akkor már kiegészülve a most "igazoltan" hiányzókkal... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő repost riszaviadal dancing with the stars celebcunami covid19 bulvárriadó mindenki táncol


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8516296512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása