HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.01. 09:10 építészke

A popellók éjszakája...

Hiába jelentette be már a műsor elején a jól ismert műsorvezető páros, hogy a Halloween jegyében fog telni az este, mégis - sok esetben - a férfi fenekek körül forogtak a beszélgetések. Ez elsősorban Kiss Ramónának volt köszönhető, akinek ilyen irányú viselkedésén és érdeklődésén nem kicsit lepődtünk meg. Azon sem lepődtünk volna már meg, ha - a kialakult helyzetre tekintettel - Emilio ismét visszatér táncpartnerével, de ez nem következett be. Persze, néhány celebünk olyannyira el volt maszkírozni a szellemesnek szánt show okán, hogy valamelyikük akár még Emilio is lehetett. A párosok "hozták" a kötelező táncokat, Tóth Gabi pedig a kötelező Tha Shudras duettet, amely - véleményünk szerint - annyira nem rengette meg a világot, hogy emiatt a GDP felfelé indult volna el. A műsor végén - ezúttal - Marsi Anikónak és Noszály Sándornak kellett megküzdenie a bent maradásért. Ez a fegyvertény utóbbinak sikerült, Palik László feleségének igencsak rövidre sikerült a vírus utáni visszatérése. Ez a bizonyos visszatérés Osvárt Andrea esetében még várat magára, és azt sem tudjuk, hogy kik lesznek azok, akiknek legközelebb el kell majd hagyniuk a táncparkettet. Egy hét múlva ez biztosan kiderül... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 halloween bejegyzés show gondolatébresztő repost dancing with the stars celebcunami bulvárriadó mindenki táncol


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4816270006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása