HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.10.18. 09:04 építészke

Emilio nem bírta tovább...

És kiesett. Nagyjából, ez lehetne a summája a "Dancing with the Stars" második adásának, de ennél azért több volt ebben a műsorban. Ezúttal nem kedvezett a TV2 a retro világ szerelmeseinek, hiszen sem Csepregi Éva, sem Nagy Feró nem lépett fel az este folyamán. Helyettük volt egy nem mindennapi bevonulás, és voltak hatalmas filmslágerek az amerikai álomgyárból. "Hollywood nááááájtsz" - kiáltotta bele az éterbe többször is Stohl András, miközben Kiss Ramóna igencsak visszafogott volt, amellyel - szerintünk -  saját magát is igencsak meglepte. Reméljük, hogy Palik Lászlót nem lepte meg felesége ölcsókja, Schiffer Miklóst viszont igen Gabriella Spanic látványos békülése. Szó, mint szó, az sem hatott a meglepetés erejével számunkra, hogy Emilio és párja ismét a kiesés szélére sodródott a majdnem éjszakába nyúló produkció végére, és ezúttal az ismert énekesnek kötöttek útilaput a lábára a nézők. Azt gondoljuk, hogy a halandzsa dalokban is otthonosan mozgó szájdobos kicsit fellélegzett eme döntés nyomán, a show-nak pedig - így is, úgy is - folytatódnia kell. Folytatódik is, természetesen, mégpedig jövő szombaton... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost emilio dancing with the stars celebcunami bulvárriadó mindenkitáncol


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8916255678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása