HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.10.11. 08:41 építészke

Elindult a gigashow...

Sokan várták (nyilván, sokan nem annyira) azt, hogy elinduljon a "Szombat esti láz" újabb kori "replikája", a "Dancing with the Stars". Nyilván, licensz műsornak angol cím kell, amelyet "mindenki táncol" magyarosítással láttak el. Csillaghullásban valóban nem volt hiány a show alatt, ahogy Kiss Ramóna hangerejében sem. Néhol szimplán feleslegesen, néhol pedig teljesen feleslegesen emelte fel a hangerejét a TV2 legújabb üdvöskéje, aki Stohl András nyugodtságával alkotott az este folyamán balanszot. Ki gondolta volna, hogy a népszerű színész a higgadtság szerepét fogja egyszer betölteni a mérleg nyelvén, mégis ez történt ebben az esetben. A celebek szépen lassan előadták tánctudásukat, amelyet a néhol értő, néhol nem értő zsűri kommentelt. Üde színfolt volt Schiffer Miklós megjelenése, akit korábban hasonló "munkakörben" nem igazán láthattunk, de a jövőben szívesen látnánk. 23.00 után "szabadult el a pokol" a véleményformálónak már nem igazán számító 49+ korosztálynál, hiszen egy retro összeállítás keretében dalra fakadt - többek között - Szűcs Judit, Csepregi Éva és Nagy Feró is. A fiatalságot a melltartóját megint a sminkben hagyó Tóth Andi, valamint a melltartót - valószínűleg - sosem viselő Majka képviselte. A nézői szavazatokkal kieső Győrfi Daninak és partnernőjével fejeződött be idő előtt a show, amely nem meglepő, mert a fiatal vlogger édesapja néhány hónapja "mémkirály" lett azzal, hogy mindenhol felbukkant, és hazaparancsolta az embereket. Most ők tették ezt a fiával. Azt gondoljuk, ennek ellenére, semmi baj nem történt, Daniék - nyilván - egy jó kalandnak fogják fel a szereplést, és folytatják eddigi életüket. Bízunk benne, hogy Kiss Ramóna is előbb-utóbb így tesz majd... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő licensz repost dancing with the stars celebcunami bulvárriadó mindenki táncol


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1516234732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása