HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.07.16. 08:53 építészke

Fájdalmas időszakon van túl Weisz Fanni...

Kendőzetlen őszinteséggel vallott magánéleti válságáról az ismert modell. Ahogy legutóbbi posztjában megfogalmazta, nem véletlenül nem voltak a saját közösségi felületén közös fotók az elmúlt időszakban a férjével, hiszen kapcsolatuk megromlott, de próbálnak intelligensen búcsút inteni egymásnak. Megpróbálják megőrizni a szép emlékeket, miközben tovább kell lépniük. Nem állt szerelmük közé egy harmadik fél, nem ezért folytatják külön utakon életüket. Hajmásy Péter saját bejegyzésében úgy fogalmazta mindezt meg, hogy úgy tűnik, náluk is végzetesnek bizonyult a hetedik együtt töltött esztendő, miközben a koronavírus járvány miatti karantén sem kedvezett a kapcsolatuk "kisimításának". Mindez azért is furcsa számunkra, mert korábban "A legbátrabb páros"-ban is szereplő pár igazán összeillőnek tűnt akkor, és sokan gondolhatták azt (velünk együtt), hogy egymás mellett fognak megöregedni. Nos, ez már nem valószínű, hogy be fog következni... (A fotó internetes forrásból származik, és nem ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

weisz_fanni_es_hajmasy_peter_valnak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: breaking bejegyzés gondolatébresztő válás megdöbbentő instagram weisz fanni hajmásy péter celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5816008624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása