HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.06.07. 19:11 építészke

Youtube-csatornát indít a népszerű pár...

Palácsik Lilla és Visváder Tamás úgy döntöttek, hogy eleget tesznek a követőik nyomásának, és létrehoznak egy felületet maguknak a Youtube-on. Az ismert páros, ugyanakkor, bevallja, hogy még soha nem csináltak ilyen jellegű videókat, de - ígéretük szerint - minden megtesznek majd azért, hogy a rajongóik minél jobban megismerjék őket ennek a platformnak a segítségével. Kezdésnek azonnal követőikhez fordultak tanácsért. Arra kérték őket, írják le, mi érdekelné őket valójában kettejük közös életükkel összefüggésben, mert ezt is szeretnék beleépíteni a csatornájuk "kínálatába". Vajna Tímea húga, aki éppen egy kisfiút hord a szíve alatt, valószínűleg, a babavárással kapcsolatban is kapott megannyi privát megkeresést a felhívás után. Nemcsak ők, hanem mi is izgatottan várjuk, hogy mi az a valami, ami valójában készül majd tőlük, nekünk... (A fotó forrása Visváder-Palácsik Lilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

palacsik_lilla_es_visvader_tamas_youtube-csatornat_inditanak.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó élet segítség youtube videó döntés privát bejegyzés kérés várakozás vallomás oldal felhívás pár csatorna tanács érdeklődés babavárás felület ígéret rajongó forrás izgalom húg platform népszerű kínálat követő megkeresés ismert megismerkedés instagram igyekezet létrehoz vajna tímea palácsik lilla visváder tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5515806136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása