HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.12. 14:26 építészke

Kisfia lesz Palácsik Lillának...

Április végén írtuk meg mi is, hogy Palácsik Lilla babát vár. Ezt a tényt a fiatal lány az egyik heti bulvár magazin hasábjain jelentette be férjével közösen. Az első fotók Lilla gömbölyödő pocakjáról, természetesen, bejárták a sajtó azon szegmensét, amelyik a hazai ismert emberekkel foglalkozik. Valószínűleg, a címbéli hírnek is hasonló lesz a sorsa. Mivel a jelenlegi járványhelyzetben nem lehet közösségi eseményeket rendezni, ezért Vajna Tímea húga és férje úgy gondolták, hogy élő bejelentkezés formájában próbálják meg átadni az élményt a szeretteiknek, rokonaiknak, barátaiknak és mindazoknak, akik elsőként szerettek volna értesülni az örömhírről. Nos, 10 000-nél is többen voltak kíváncsiak erre az eseményre, amelyen az egyik lufi kidurranásakor megannyi kék konfetti szóródott szét a levegőben - jelezve, hogy a fiatal párnak kisfia lesz. Aki lemaradt a bejelentkezésről, vagy szeretné ismét átélni Lilláék örömteli pillanatait, holnap este a TV2-n a "Tények plusz"-ban megteheti ezt... (A fotó forrása Visváder-Palácsik Lilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

palacsik_lillanak_kisfia_lesz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség bejelentés esemény tv2 sajtó bulvár lufi magazin gondolat bejegyzés fiatal élmény örömhír oldal pár pillanat pocak élő babavárás barát férj bejelentkezés tény helyzet járvány kisfiú kíváncsi rokon forrás húg ismert szegmens instagram vajna tímea palácsik lilla tények plusz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr615697758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása