HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.26. 19:03 építészke

Nemcsak a százéveseké a világ...

A bejegyzésünk címét pontosan tudja Krausz Gábor is. Ennek ellenére, Papp Gergőt meghazudtoló "pimaszsággal" köszöntötte kollégáját, barátját nemrég születésnapja alkalmából. Minden jót kívánt az ország Fricijének a kerek évforduló kapcsán, és reményét fejezte ki, hogy nemsokára újra találkoznak, és akkor ismét csodálhatja a séf urat. Vomberg Frigyes, természetesen, nem a címbéli kerek születésnapját ünnepli, de biztosan jólesnek neki Gábor sorai. A gasztronómiai élet meghatározó személyisége, aki a mai napig aktívan részt vállal a magyar konyha megújításában, európai felzárkóztatásában - sokak számára - a TV2-n korábban nagy sikerrel futó "Séfek séfe" című produkcióból lehet ismerős. Miközben mi is sok boldogságot kívánunk az általunk nagyon kedvelt séfnek, ajánljuk egy róla szóló könyvet is "Szakácskabátba zárva" címmel. Hátha, a karantén után is lesz idejük olvasni sokaknak... (A fotó forrása Krausz Gábor Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

krausz_gabor_koszonti_vomberg_frigyest.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó születésnap olvasás tv2 könyv konyha siker ünnep cím boldogság bejegyzés remény évforduló köszöntés oldal gasztronómia barát személyiség találkozás karantén forrás kolléga séf produkció vomberg frigyes papp gergő instagram kívánalom pimaszság séfek séfe krausz gábor szakácskabátba zárva


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3515718558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása