HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.13. 14:21 építészke

Újra a stúdióban...

Március elején határozták el a hazai rádiózás vezető hangjai, hogy kipróbálják az otthoni munkavégzést, és egyetlen reggel erejéig mindenki a saját lakásából jelentkezett be élő adásba akkor. Ezzel - természetesen - minden hallgatottsági és online nézettségi rekordot megdöntöttek "Balázsék", akik - miután a kormány kihirdette a veszélyhelyzetet - valóban életvitelszerűen "átálltak" a home office műsorkészítésre annak érdekében, hogy hallgatóik ne maradjanak napindító adások nélkül. Nemrégiben országosan enyhítettek a járványügyi zárlaton, ezért a "hazai rádiózás fenegyerekei" visszamerészkedtek - szintén egyetlen adás erejéig - a Hegyalja úti stúdióba. A teljes csapat betartotta a bejelentkezések közötti védelmet, a ma reggeli adáson pedig egyértelműen érezni lehetett (pozitív értelemben), hogy nem csupán egy webkamerán át látják a másikat, hanem fizikai közelségben ülnek egymással szemben. Az élet teljes visszazökkentésére még várni kell egy kicsit, így arra is, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani életvitelszerűen visszatérjenek a stúdióba, de jövő héttől azért "saját szívatásos" virtuális roadshow-ra "indulnak" a Rádió 1 legismertebb műsorvezetői.... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazsek_visszatertek_a_studioba_egy_napra.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka rádió web nézettség műsorvezető online veszély próba reggel műsor bejegyzés várakozás hang oldal csapat élő otthon védelem bejelentkezés stúdió járvány hallgatás forrás közelség visszatérés sebestyén balázs roadshow adás enyhítés rákóczi feri fenegyerek zárlat vadon jani rádió 1 ismert home office instagram balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1015695194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása