HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.10. 14:01 építészke

Home office a rádióban...

Ahogy arról már a múlt héten írtunk, "Balázsék" élő adásban határozták el, hogy néhány nap múlva - kipróbálva a koronavírus miatt elrendelhető, esetleges, karantént - a saját otthonaikból jelentkezve készítik el az egyik reggeli adásukat. Nos, ez a nap ma jött el, így - korlátozott formában - betekintést nyerhettünk a három ismert rádiós lakásába, házába. Webkamerák (és technikusok) segítségével követték nyomon, hogy az élő beszélgetések milyen reakciókat váltanak ki a másikból és a hallgatókból. Persze, egymás "cinkeléséből" sem volt hiány, mindenki "megkapta a magáét". Láthattuk Jani könyvgyűjteményét, Balázs feleségének sokat emlegetett párnáját, valamint Mangót, amint a robotporszívón "száguld". Azt sem szabad elfelejteni, hogy ilyen kezdeményezés még nem volt a hazai rádiózás tekintetében, és ilyen (vagy ehhez hasonló) számokat sem produkáltak még a közösségi oldalakon a megtekintések, reakciók vonatkozásában. Ehhez mindenképpen gratulálunk, és még az is elképzelhető, hogy - bármilyen karantén elrendelésének hiánya esetén is - folytatása következik a nem mindennapi akciónak, kezdeményezésnek... (A fotó internetes forrásból származik.)

balazsek_3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség rádió internet történet folytatás reggel beszélgetés kamera lakás forma oldal gratuláció reakció élő otthon hallgató bejelentkezés rádiós karantén forrás kezdeményezés produkció sebestyén balázs adás elképzelés betekintés rákóczi feri vadon jani ismert technikus home office megtekintés koronavírus


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6715515072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása