HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.12. 09:12 építészke

Születésnapot ünnepelt Mihalik Enikő...

A világhírű modell Rákóczi Ferivel egy napon született, de - természetesen - nem ugyanabban az évben. Miközben az ismert rádiós műsorvezető lufikkal, a Kajdi Csaba által felfedezett Mihalik Enikő - a modellekhez méltóan - fehérneműben köszöntötte saját magát közösségi felületén. Ezt követően, megannyi rajongója, követője megtette ugyanezt. A palindrom életévet ünneplő modelltől nem áll messze a kissé hiányos profi fotók megosztása, hiszen egy ilyen jellegű képpel indította az idei évet is. A békéscsabai lányt fiatal korában gyakran ugratták osztálytársai vékony alkata miatt, amelyben egy jó szemű ügynök - egy bevásárlóközpontban megesett szerencsés találkozást követően - mesés karriert látott. Ekkor Enikő még csak tizenöt éves volt, ilyen fiatal csöppent bele a modellszakmába. Azóta megannyi dolog történt vele, pedig alig duplázta meg mostanáig akkori életkorát. Miközben mi is boldog születésnapot kívánunk neki, azt gondoljuk, hogy még - legalább - annyi minden áll előtte, mint ami már megtörtént vele... (A fotó forrása Mihalik Enikő Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

mihalik_eniko_szuletesnapot_unnepel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap rádió életkor műsorvezető ünnep gondolat modell karrier boldogság bejegyzés fotózás szakma fehérnemű oldal felfedezés ügynök osztály felület találkozás rajongó megosztás forrás világhír rákóczi feri követő mihalik enikő ismert instagram kívánalom kajdi csaba


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4215689334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása