HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.11. 14:05 építészke

Jublilál az ismert rádiós műsorvezető...

Saját bevallása szerint, annyit profitált a jelenlegi járványhelyzetből Rákóczi Feri, hogy idén családi körben tudta megünnepelni reggel a születésnapját. Mivel az ismert műsorvezető ma lett ötvenéves, ezért ez az ünnepség még inkább közel állt a szívéhez. Ahogy "Balázsék"-nál reggel elmondta, az egész család készült a jeles alkalomra, a gyerekek saját könyvekkel lepték meg édesapjukat, Béka pedig tiramisu-tortával kedveskedett a párjának. Feri - a családján kívül is - sok olyan dologgal büszkélkedhet, amelyeket sikerült megvalósítania eddigi életében. Bár, mostanság, a koronavírus miatt a vendéglátás igencsak nehéz helyzetbe került, ezáltal az ő étterme is veszélyben van, de bízunk benne, hogy ez is megoldódik valahogy a közeljövőben. A kék sarokban eközben felkészül Vadon Jani, akinek szintén a napokban lesz a születésnapja, amelyre egy díszes hölgykoszorúban készül - vagy nem... (A fotó forrása Rákóczi Feri Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

rakoczi_feri_szuletesnapi_lufija_az_otthonaban_reggel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rádió könyv család gyerek műsorvezető ünnep veszély étterem szív bejegyzés sztori torta bevallás megoldás vendéglátás pár meglepetés helyzet járvány büszkeség hölgy forrás felkészülés jubileum megvalósítás édesapa rákóczi feri vadon jani ismert instagram balázsék születésna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2015681376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása